Femeie cu degetele tăiate de soț, în încercarea de a-și apăra pruncul!

Femeie cu degetele tăiate de soț, în încercarea de a-și apăra pruncul!
O femeie de 38 de ani din comuna Mileanca a fost preluată marţi de o ambulanţă cu o plagă tăiată la patru degete de la o mână.

Cazul a îngrozit cadrele medicale şi poliţiştii sosiţi la faţa locului, întrucât M.O. a declarat că a suferit plaga în timp ce-şi apăra pruncul de violenţa soţului.

Mai exact femeia a declarat că a prins cu mâna ei secera de tăiş întrucât soţul a vrut să-l lovească pe copil cu unealta. Poliţiştii Secţiei Rurale Darabani au confirmat faptul că femeia a fost găsită cu o plagă urâtă la o palmă iar copilul avea şi el traumatisme datorate unei agresiuni. În plus, în casă era soţul turbat care a continuat să facă scandal şi după sosirea Poliţiei. Şi copilul avea urme de sânge pe corp însă se presupune că acesta provenea de la plaga mamei.

"Bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi noi am deschis dosar penal şi facem cercetări", a precizat comisarul Cătălin Prelipceanu, şeful Secţiei Rurale Darabani.

Cadrele medicale de la Spitalul Dorohoi spun că degetele nu au fost amputate în urma tăieturii ci doar au suferit traumatisme grave.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
46

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
235

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
112

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...