Femeie bătută și violată ore în șir, într-un apartament din municipiul Botoșani!

Femeie bătută și violată ore în șir, într-un apartament din municipiul Botoșani!

Femeia, pe holurile UPU

O femeie în vârstă de 53 de ani, din municipiul Botoșani, a trecut prin clipe de groază, după ce a fost bătută și violată ore în șir, în apartamentul ei, după cum chiar ea povestește. Cel care a suspus-o la tot acest chin este un bărbat cu care botoșăneanca a avut o relație în trecut.

Femeia a povestit că la începutul acestei săptămâni s-a întâlnit cu fostul ei iubit, acesta propunându-i să se împace. Întrucât era și ziua lui, acesta a mers în vizită la femeie, pentru a sărbători.

Ea l-a primit în casă fără să își imagineze calvarul ce avea să urmeze.După ce i-a spus individului că nu dorește să se împace cu el, acesta a înnebunit, lunând-o la bătaie și mai apoi forțând-o să întrețină cu el relații sexuale, “în toate felurile posibile", după cum s-a exprimat victima.

După o noapte în care a fost violată, miercuri dimineață bărbatul i-a spus acesteia să meargă împreună la piață pentru a face cumpărături. Ieșită din casă, femeia a reușit la un moment dat să se îndepărteze de individ, și a mers direct la Poliție, după care a ajuns la spital.

Cu urme vizibile ale unei agresiuni, ea a primit îngrijiri medicale de specialitate, iar oamenii legii au declanșat o anchetă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ajutoare de încălzire acordate de stat pentru locuitorii din Botoșani: Ce documente sunt necesare!

Monday, 7 October 2024

Începând cu 14 octombrie 2024, cererile și declarațiile pe propria răspundere vizând acordarea ajutorului de încălzire cu gaze naturale, energie electrică, combustibili so...

O unitate sanitară din Botoșani angajează medici: Lista locurilor de muncă vacante a AJOFM!

Monday, 7 October 2024

Se caută spre angajare un medic rezident și un medic specialist, absolvenți de studii universitare. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă. Oferta este ...

AJPIS Botoșani: Zeci de mii de lei pentru alocații și indemnizații vor intra în conturi începând de mâine!

Monday, 7 October 2024

54.137 beneficiari ai alocațiilor de stat pentru copii și ai indemnizațiilor pentru creșterea copiilor vor încasa, în total, 35.104.396 de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei ca...