Femeie accidentata in zona E.ON! - FOTO

Femeie accidentata in zona E.ON! - FOTO
In jurul orei 12.30 s-a produs un accident rutier pe Calea Nationala, in apropiere de E.ON. Un autoturism Golf a lovit o femeie aflata pe trecerea de pietoni. Victima a fost preluata si transportata cu o ambulanta la spital.

Politistii se afla la fata locului, pentru a intreprinde cercetari in vederea stabilirii conditiilor in care s-a petrecut accidentul.

Soferul implicat in accident, Chiscaru  Augustin, de 30 de ani, nu era sub influenta bauturilor alcoolice. Masina pe care o conducea nu este a lui, ci a unui coleg de serviciu, de la un service auto. 

Conducatorul auto spune ca accidentul nu s-a petrecut pe marcajul pietonal, ci ca victima ar fi avut intentia sa traverseze pe trecerea de pietoni, dar ca apoi si-ar fi schimbat brusc intentia si ar fi traversat pe langa marcaj, moment in care nu a mai putut fi evitata. Politistii vor stabili, in urma masuratorilor, daca victima s-a aflat sau nu pe trecerea de pietoni.  

Circulatia tramvaielor este oprita in acest moment. 
 

UPDATE: Victima, Maria Damian, de 50 de ani, diagnosticata cu politraumatism, este stabila din punct de vedere hemodinamic, ea fiind supusa unor investigatii de specialitate. Potrivit datelor oferite de medici, in aceasta dimineata, pe o trecere de pietoni din apropierea celei pe care s-a petrecut accidentul de la amiaza, o alta femeie a fost lovita. Victima, in varsta de 50 de ani, a ajuns la spital cu fractura de antebrat drept.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
122

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
320

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
107

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...