Femeie accidentata grav de un tanar de 22 de ani, fara permis de conducere!

Femeie accidentata grav de un tanar de 22 de ani, fara permis de conducere!
În ziua de 08.08.2011, în jurul orei 10.40, în timp ce conducea autoturismul marca Daewoo Matiz pe Aleea Griviţa din municipiul Botoşani, F. PAUL DANUŢ de 22 ani, din municipiu, ajungând în intersecţia cu strada Barbu Lăzăreanu, pe fondul vitezei excesive la efectuarea virajului la dreapta, surprinde şi accidentează grav pe M. Elena de 66 ani, din municipiu, care circula neregulamentar pe partea dreaptă a părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în cauză recoltându-se de la ambele persoane implicate în eveniment, probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că F. PAUL DANUŢ nu deţine permis de conducere.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, urmând a se propune soluţie procedurală, a declarat insp. pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
349

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
372

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
229

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...