Femeia ranita in accidentul de la Piata Mare, trimisa la Iasi

Femeia ranita in accidentul de la Piata Mare, trimisa la Iasi
Femeia in varsta de 77 de ani, ranita vineri dimineata in accidentul rutier ce a avut loc pe trecerea de pietoni de la Piata Mare, va fi trimisa la Iasi.

Batrana are rani la nivelul capului si multiple contuzii la nivelul fetei si va fi trimisa la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

Va aducem aminte ca un autoturism marca VW circula dinspre Bazar spre Mall, iar la intersectia cu strada Machian, la cea de-a doua trecere de pietoni, a izbit-o in plin pe femeia care a vrut sa traverseze in fuga.

Soferul, un tanar angajat al unei firme de paza, ce avea permisul de cateva luni, nu a putut evita impactul si sustine ca a trecut pe culoarea verde a semaforului.

Acelasi lucru il sustin si martorii evenimentului, care au precizat ca femeia a trecut pe culoarea rosie a semaforului si in graba.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
17

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
70

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
129

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...