Femeia insarcinata, din Cristinesti, carase sambata lespezi de piatra! Ancheta a stabilit ca ea mai pierduse 10 sarcini!

Femeia insarcinata, din Cristinesti, carase sambata lespezi de piatra! Ancheta a stabilit ca ea mai pierduse 10 sarcini!
Rezultate de-a dreptul naucitoare in cazul femeii insarcinate, care a decedat in urma cu cateva zile in Maternitatea botosaneana!

Complicatiile au intevenit dupa ce, sambata, femeia de 28 de ani, insarcinata in luna a patra, a carat alaturi de sotul ei lespezi de piatra.

D.I. a decedat cateva zile mai tarziu, pe masa de operatie a Maternitatii Botosani, din cauza unui stop cardio-respirator, pe fondul insuficientei renale, hepatice si respiratorii acute. Inca de sambata, femeia a simtit ca i s-a rupt punga cu lichid amiotic, insa nu a mers la spital decat luni, in stare foarte grava.

De la Dorohoi, a fost trimisa la Maternitatea Botosani, unde a murit pe masa de operatie. D.I., din Cristinesti, judetul Botosani, mai pierduse inca 10 sarcini.

Familia a motivat aceste pierderi prin faptul ca femeia prezenta o constitutie firava si o sanatate precara. Ciudat, insa, ca femeia era considerata a fi destul de puternica sa care lespezi de piatra, chiar daca era in a patra luna de sarcina.

Ancheta a fost desfasurata si de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Botosani, care au aflat ca femeia refuzase asistenta medicala pe perioada sarcinii.

Diagnosticul pus de medicii ginecologi, pana la rezultatele necropsiei, a fost de avort incomplet complicat, soc septic, insuficienta pluvi-viscerala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
47

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
38

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
281

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...