Femeia implicată în accidentul de la Josenii Bârgăului a ajuns la un spital din Mureş, iar fetiţa ei la Botoşani

Femeia implicată în accidentul de la Josenii Bârgăului a ajuns la un spital din Mureş, iar fetiţa ei la Botoşani

   Bistriteanul.ro

Tânăra de 21 de ani implicată în accidentul de luni noaptea este în continuare în stare gravă. Aceasta a fost transferată la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş. Fetiţa acesteia a ajuns de asemenea la un Sectia de Pediatrie din Botoşani.

Un cumplit accident de circulaţie a avut loc luni noaptea pe Drumul Naţional 17, în localitatea Josenii Bârgăului. Un bărbat de 25 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat sub un TIR. În autoturism se mai aflau şi soţia acestuia, o tânără de 21 de ani şi fiica lor de aproximativ doi ani.

Femeia a fost grav rănită în urma impactului şi este în continuare în comă, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Iniţial, aceasta a fost internată la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, starea ei fiind mult prea gravă pentru a fi transportată la o clinică de specialitate din Cluj sau Mureş. Ieri, medicii au decis însă ca femeia să fie dusă la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş unde a fost internată la secţia de Terapie Intensivă.

Starea ei este în continuare gravă, femeia nu şi-a revenit încă din comă. Micuţa de doi ani a scăpat în urma accidentului cu răni mai uşoare. Aceasta a fost internată imediat după accident tot la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, iar mai apoi a fost transferată la Botoşani.

``Fetiţa este bine, are câteva răni uşoare. Mama aceasteia este însă în continuare în stare gravă şi deocamdată nu se ştie ce va fi``, a declarat pentru Bistriţeanul.ro purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Gabriela Remeş.

Accidentul în care cele două au fost rănite s-a petrecut cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Tânărul şofer de 25 de ani a intrat cu viteză într-o curbă şi a ajuns direct sub un TIR care venea de pe contrasens. Bărbatul a murit pe loc în urma impactului.

Sursa: Bistriteanul.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
755

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
181

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
465

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...