Femeia din Copalau, ucisa de iubitul ei in Italia, avea doua fetite in Romania

Femeia din Copalau, ucisa de iubitul ei in Italia, avea doua fetite in Romania
Femeia din Copalau, omorata intr-un mod barbar in Italia, era mama a doi copii. Aurica Ungureanu, de 30 de ani, din Copalau, se stabilise in Italia in urma cu opt ani, aproape de Bologna, si locuia impreuna cu Ion Constantin, de 51 de ani.

Plecasera impreuna in Italia, pentru a aduna bani. In urma cu doi ani, au fost arestati pentru prostitutie si proxenetism in cadrul unei operatiuni de amploare a carabinierilor. Abia se eliberasera din inchisoare. Femeia era hotarata sa se desparta de Constantin, considerand ca din cauza lui facuse inchisoare.

Se mutase la o prietena italianca, informandu-si prietenul despre decizia luata. Tragedia s-a petrecut luni dimineata. Barbatul, ros de gelozie, a venit la noul domiciliu al femeii, cu gand de impacare. A inceput sa se certe cu fosta iubita. Orbit de furie, a inceput sa o loveasca cu cutitul in gat chiar sub ochii gazdei, care nu a mai putut interveni.

Realizand ce a facut, si vazandu-si iubita intr-o balta de sange, barbatul s-a injunghiat si el. Italianca a alertat imediat autoritatile. In momentul sosirii carabinierilor, ambii romani erau decedati.

Rudele femeii din Copalau sunt distruse de durere. Cele doua fete ale femeii ucise au 12 si 9 ani si au ramas in grija fratelui si surorii femeii.

In urma cu o doua saptamani, o alta botosaneanca plecata la munca in Italia a fost impuscata mortal chiar de batranul pe care trebuia sa-l ingrijeasca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
1

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
58

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
232

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...