Femeia care si-a transat mama, trimisa in judecata!

Femeia care si-a transat mama, trimisa in judecata!

 Tamara Ailoaie  

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au dispus trimiterea in judecata a Tamarei Ailoaie, in varsta de 56 de ani, care in luna ianuarie, anul acesta, si-a ucis si transat mama, intr-o camera dintr-un camin din Zona Industriala.

Femeia, aflata in arest preventiv, este acuzata de omor calificat si profanare de morminte si risca pana la 25 de ani de inchisoare. Potrivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc pe data de 24 ianuarie cand victim, Iuliana Dancai, a mers in vizita la fiica ei, intre cele doua izbucniti o cearta pe fondul unor probleme mai vechi, legate de situatia financiara.

Femeia a luat un cutit si a injunghiat-o de mai multe ori in piept pe cea care i-a dat viata.

Dupa ce a ucis-o, femeia a transat cadavrul, iar parti din corp au fost imprastiate pe un camp de la iesirea din municipiu, catre Suceava.

Desi crima s-a produs pe data de 24 ianuarie, aceasta a fost descoperita abia pe data de 6 februarie, atunci cand un vecin din caminul unde locuieste fiica a vrut sa remedieze o defectiune aparuta la o conducta de apa de la subsolul imobilului.

El a gasit in subsol trunchiul batranei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
562

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
65

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
74

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...