Femeia care si-a incendiat verisoara a cerut sa fie lasata in libertate!

Femeia care si-a incendiat verisoara a cerut sa fie lasata in libertate!
Dorohoianca de 40 de ani care si-a stropit verisoara cu benzina, dupa care i-a dat foc, a cerut sa fie eliberata.

Arestata preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzata de savrasirea infractiunii de “omor deosebit de grav", Fraguta Dohotariu a facut recurs la Curtea de Apel Suceava, insa acesta a fost respins de magistratii suceveni, ca fiind nefondat.

Tragedia s-a întâmplat în dimineaţa zilei de 1 septembrie când, furioasă că i-a furat iubitul, Frăguţa Dohotariu a mers la locuinţa Brânduşei Dohotariu, de 23 de ani, situată în cartierul Dumbrava Roşie, unde a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, cauzându-i arsuri de gr. III -"IV, pe 95% din suprafaţa corpului.

Tanara a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, dupa care a fost transferata la Spitalul de Arsi din Bucuresti, insa din cauza arsurilor suferite a decedat la cateva zile.

Copiii femeii care si-a incendiat verisoara vor fi luati acum de stat. Este vorba de trei minori, in varsta de 14, 12 si 6 ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii indemnizațiilor de handicap își vor primi drepturile bănești începând de mâine!

astăzi, 17:11
23

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav;- Bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap grav;- Indemni...

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
198

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
247

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...