Femeia care și-a bătut bărbatul, internată la Psihiatrie după ce a băut diluant!

Femeia care și-a bătut bărbatul, internată la Psihiatrie după ce a băut diluant!
Femeia în vârstă de 30 de ani, din localitatea Vlădeni Deal, comuna Frumușica, care în urmă cu două zile și-a băgat soțul în spital după ce l-a bătut, a fost internată la Secția de Psihiatrie.

Ea a ajuns, miercuri seară, în Unitatea de Primiri Urgențe, după ce ar fi băut diluant, și întrucât era extrem de agitată a fost dusă și internată la Secția de Psihiatrie.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului vor demara și ei o anchetă, întrucât cei doi soți au patru copii, cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

În urmă cu două seri, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, femeia și-a luat soțul la bătaie, lovindu-l cu un par și mușcându-l de ureche. În prezent, bărbatul este internat pe secția ORL.

Când va ieși din spital vrea să divorțeze de nevasta pe care o acuză că îl înșeală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
381

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
519

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
636

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...