Felix Alexoaie: Am publicul de partea mea! Vreau sa castig, pentru asta urc in ring!

Felix Alexoaie: Am publicul de partea mea! Vreau sa castig, pentru asta urc in ring!
Cei 12 sportivi care se vor confrunta maine seara in Gala Pitbull Challenge au trecut astazi, la Pensiunea Boema, proba cantarului.

Evenimentul, care va incepe vineri, la ora 22.00, va fi transmis in direct pe internet, de Live Botosani.

La categoria 75 kg, Casandra Gabriel Bogdan va lupta cu Iulian Sandu, Vesa Sorin Ion Ciribas.

La categoria 86 kilograme, Vali Moraru se va confrunta cu Viorel Butnaru.

La categoria 63 kilograme, Marian Iancu va urca in ring cu Adrian Maxim (Oradea) la categoria 63 de kilograme.

Daniel Irimia se va infrunta cu Cristi Ignatescu, si Felix Alexoaie cu Gabriel Bolos la categoria 100 kilograme.

Meciul netelevizat se va disputa intre botosanenii Ionut Apostol si Bogdan Alexandru Vicol. Cei din urma luptatori, daca vor face o figura buna, au sanse sa mearga mai departe la alte gale, precum Pitbull Challenge 5, de la Piatra Neamt.

Gala va cuprinde sase meciuri foarte echilibrate, din punctul de vedere al organizatorilor, foarte interesante pentru publicul botosanean.

Suntem multumiti ca in perioada asta de criza financiara am reusit sa gasim sprijin din partea oamenilor de afaceri si a autoritatilor. Meciul cel mai important si pentru public si pentru mine este intre botosaneanul Felix Alexoaie si bucuresteanul Gabriel Bolos. Felix a muncit din greu, el s-a retras din viata sportiva, este familist, a spus Ionut Atodiresei.

Sunt pregatit. Important e ca am publicul de partea mea. Am un atu chiar de la inceput. Nu mai lupt cu un munte de 2,15 m, ci cu un om cat de cat normal. Vreau sa castig, pentru asta urc in ring. Cel mai bun sa castige, a declarat Felix Alexoaie.

Vom vedea la sfarsit care e situatia. Sunt mai mic ca greutate, asta este. Am venit aici sa lupt si am atu, poate, vointa. Practic sportul de doi ani de zile, sunt la al doilea meci. Am 27 de ani. Primul meci l-am castigat. Vom vedea in ring pe ce ma bazez. Las sa vorbeasca manusile, a subliniat Gabriel Bolos.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
522

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
213

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...