Febra cumparaturilor de Pasti! Parcari pline, cozi in magazine si in piata - GALERIE FOTO

Febra cumparaturilor de Pasti! Parcari pline, cozi in magazine si in piata - GALERIE FOTO
Hypermarketurile, supermarketurile, magazinele din cartiere si pietele au fost luate cu asalt, vineri dimineata, de botosanenii care au lasat cumparaturile pentru Pasti pe ultima suta de metri.

Ouăle, mezelurile, carnea, legumele si fructele, precum şi cele necesare pentru prăjituri, pasca si cozonaci, sunt la mare căutare în această perioadă.

Prima problema este parcarea



Cand te pornesti la cumparaturi in aceasta perioada trebuie sa te incarci cu multa rabdare pentru ca prima problema este sa gasesti un loc de parcare.

In jurul Pietei Mari este un chin sa gasesti un loc pentru a-ti lasa masina. Aproape toate parcarile din jurul pietei erau vineri la amiaza pline.

La fel de aglomerat era si in parcarile hypermarketurilor din municipiu.

O doua problema: statul la coada



In Hala de Carne din Piata Mare botosanenii s-au asezat la coada pentru a cumpara o bucata de carne de vita sau de porc. Nu aveai loc pe unde sa treci, iar pentru a reusi sa-ti faci cumparaturile trebuie sa astepti cel putin 30 de minute.

Toata aceasta nebunie s-a creat si din cauza faptului ca majoritatea botosanenilor au primit salariul pe 15 aprilie, iar primele de Pasti au venit pe 16 sau 17 aprilie.

Produsele cautate



Ouăle sunt printre cele mai căutate produse de către botosaneni în această perioadă deoarece sunt folosite atât pentru fiert şi vopsit, cât şi pentru prăjituri şi cozonaci.

Majoritatea cumpărau ouă, al căror preţ oscilează între 35 şi 50 de bani, cu cofragul. Alături de ouă, căutate erau şi vopselele, al căror preţ varia între 99 de bani şi 7,79 de lei plicul. Bineinteles ca si varza murata este foarte cautata pentru ca gospodinele vor face sarmale.

De asemenea, orice botosanean va pune pe masa de Paste si cateva mezeluri, dar si fripturi sau salate.   

Majoritatea marilor magazine si-au prelungit zilele acestea programul. 

FOTO:



























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
322

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
458

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
588

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...