FCM Dorohoi a terminat la egalitate primul meci oficial din 2015: 2-2 cu Gloria Buzau - FOTO

FCM Dorohoi a terminat la egalitate primul meci oficial din 2015: 2-2 cu Gloria Buzau - FOTO
FCM Dorohoi a început anul în Liga a II-a cu un rezultat de egalitate, scor 2-2, în meciul cu Gloria Buzau din prima etapă a returului.

Meciul a debutat în forță pentru FCM Dorohoi care a forțat încă din primele minute. Prima ocazie importantă a meciului a venit în minutul 5 când FCM Dorohoi a avut un gol anulat după ce Alexandru Marin a înscris din offside.

Dorohoienii au continuat să atace poarta buzoienilor iar în minutul 11 balonul a fost scos de pe linia porții cu capul, după un corner. Deși FCM Dorohoi s-a aflat mai mult în atac, cei care au deschis scorul au fost cei de la Gloria Buzău care în minutul 13 prin Dumitrescu a înscris cu un șut din lateral.

După golul încasat, dorohoienii au dominat teritorial însă nu au reușit să marcheze. La pauză, scorul era 0-1. Repriza secundă a fost începută foarte bine de FCM Dorohoi care a reușit și egalarea în minutul 50 prin Alexandru Marin care a șutat puternic de la 16 metri sub bara transversală.

Jocul bun și ambițios al dorohoienilor a dus la întoarcerea rezultatului. În minutul 56, FCM Dorohoi a reușit să înscrie prin Robert Grumezescu care a reluat perfect cu capul după o centrare venită dintr-o lovitură liberă executată de Ivașcă. Buzoienii au replicat după numai șapte minute iar în minutul 63, Dăniță plonjează spectaculos, lovește mingea cu capul și o pune perfect în vinclul porții gazdelor.

Gloria Buzău a forțat trecerea în avantaj și a mai avut o ocazie mare în minutul 75 când Pălimaru a trimis cu capul în transversală o centrare venită de pe partea dreaptă de la Dumitrescu. Dorohoienii au forțat și ei având câteva ocazii de gol însă buzoienii au fost cei care au dominat. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2.

În următoarea etapă, FCM Dorohoi va întâlni în deplasare formația Farul Constanța.

FCM Dorohoi: Hărăguţă - Cososchi, Luca (cpt.), Grumezescu, Aug. Ivaşcă, Vrabie, Pavăl, Ghiviziu, A. Vlaicu, Al. Marin, Barabaş.

Gloria Buzău: Stoicescu - Ghinea, Ct. Vlaicu, G. Ghiţă, Dăniţă (cpt.), N. Popescu, G. Marcu, Cl. Dumitrescu, Drăguţ, Mug. Dedu, Pălimaru.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
505

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
158

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
431

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...