FC Botosani si-a luat fundas leton cu 60 de meciuri in nationala! Vezi cine este si unde a mai jucat! VIDEO

FC Botosani si-a luat fundas leton cu 60 de meciuri in nationala! Vezi cine este si unde a mai jucat! VIDEO
Jucatorul Deniss Ivanovs, un international leton cu 60 de meciuri la echipa nationala, a ajuns in aceasta perioada la Botosani si este foarte aproape de a semna cu gruparea locala.

Fotbalistul in varsta de 30 de ani va fi supus de club unor investigatii, iar daca totul este in regula el va semna cu FC Botosani si va face parte din lotul care va pleca in cantonamentul din Antalya.

"Este un jucator important, pe care l-am adus tocmai pentru a ne intari in zona centrala a defensivei. Are 60 de meciuri in echipa natioanala a Letonie. A ajuns la Botosani si va efectua un control medical amanuntit, iar daca toate lucrurile vor sta ok in privinta asta exista probabilitatea foarte mare ca sa semneze cu noi", a declarat pentru Stiri.Botosani.ro, Anton Helesteanu, directorul sportiv al FC Botosani.



Ivanovs a evoluat in perioada 2001-2009 la Liepājas Metalurgs, acolo unde a bifat 187 de partide, iar in perioada 2009 - 2010 a jucat pentru Ajax Cape Town, academia de fotbal a celor de la Ajax Amsterdan din Africa.

In iulie 2010, Ivanovs ajunge in Turcia la Sivasspor si debuteaza in campionatul turc impotriva celor de la Galatasaray, intr-o partida castigata de echipa sa cu scorul de 2-1.



In anul 2011, letonul se transfera la FC Baku, formatie din Azerbaijan, unde a bifat 49 de partide.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
138

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
892

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
422

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...