FC Botosani joaca sambata la Chiajna! Vezi ce au declarat Leo Grozavu, Florin Acsinte si Cristian Danci inaintea meciului! FOTO

In penultima etapa a sezonului 2013-2014 din Liga 1, FC Botosani va juca in deplasare la Chiajna, acolo unde, sambata de la ora 18:00, ii vor intalni pe cei de la Concordia.

Tehnicianul botosanenilor spune ca va trimite in teren cea mai buna formula si nu merge la Chiajna in vacanta, pentru ca respecta competitia.



"Nu va fi un meci de vacanţă. Mai avem două jocuri de campionat pe care trebuie să le tratăm foarte serios. Respectăm această competiţie şi chiar dacă am scăpat de griji vreau să terminăm cu fruntea sus acest campionat şi să demonstrăm că parcursul nostru nu a fost unul doar de conjunctura. Presiunea mai mare va fi pe ei pentru că sunt încă în zona periculoasă a clasamentului şi mai mult ca sigur că pentru ei miza este mai mare, însă asta nu însemană că noi vom trata mai puţin serios meciul. Voi trimite în teren cea mai bună formulă.", a declarat Leo Grozavu.

Mijlocasul Cristian Danci crede ca partida va fi una foarte grea si asta din cauza terenului prost de la Chiajna, pentru ca pe acel teren evolueaza doua formatii, Concordia si Viitorul.



"Va fi un meci foarte greu. La Chiajna se câştigă foarte greu puncte, iar terenul la ei este foarte greu. Speram să ne adaptăm cât mai repede la condiţiile de joc şi să facem un meci bun. Ei sunt putin disperati, dacă suntem inteligenţi, putem profita şi putem tranşa partida în favoarea noastră.", a declarat Cristian Danci.

Fundasul Florin Acsinte adora partide de lupta, iar daca terenul va fi greu la ora jocului, acesta spune ca va lupta chiar si in noroi pentru ca FC Botosani sa castige meciul.

"Noi trebuie sa ne adaptam cat mai repede la terenul de joc si sa castigam pentru ca plecam de la Botosani doar cu acest gand. Nu ne trebuie motivaţie mai mare decât faptul că jucăm în Liga I. Acest lucru ne-am dorit de la începutul campionatului, iar pentru mine este cea mai mare satisfacţie că pot juca în Liga I. La Chiajna va fi un meci greu, pe un teren greu, însă presiunea va fi pe ei. Dacă suntem atenţi putem câştiga, chiar si in noroi", a precizat Acsinte.

Partida dintre Concordia Chiajna si FC Botosani va avea loc sambata, de la ora 18:00 si va fi LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro si in direct pe DolceSport 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...