FC Botosani inca asteapta prima victorie oficiala din 2015, dupa 1-1 cu Otelul Galati! GALERIE FOTO

FC Botoşani şi Oţelul au oferit un meci cu ritm alert, plin de ocazii şi încheiat la egalitate, deşi gazdele au dominat partida.

Prima ocazia le-a aparţinut însă gălăţenilor, Iorga a centrat bine pentru Emil Dică, a cărui reluare a trecut pe lîngă poartă (4). Hamroun a şutat şi el peste poartă (16), apoi botoşănenii au preluat controlul partidei. Neluţ Roşu i-a dat emoţii lui Hotoboc (17), urmat de Martinus (18). Hotoboc s-a aflat din nou la post în minutul 25, cînd acelaşi Martinus a expediat un şut puternic, boxat de portarul gălăţenilor.

Martinus si Neluţ Roşu, cei mai buni oameni ai gazdelor în prima parte, au combinat spectaculos în marginea careului, dar Batin şi Roussel nu au reuşit să ajungă la balon (30). Şutul anemic trimis de Matondo a trecut pe lîngă poartă, atacantul gălăţenilor fiind aproape inexistent în prima parte. Cernat a semnat cea mai mare ocazie a Oţelului, punîndu-l la încercare pe Curileac cu un şut în forţă (40).

Leo Grozavu a făcut o dublă schimbare la pauză, trimiţîndu-i în teren pe Croitoru şi Hadnagy. Deşi echipa sa a dominat prima repriză, mutarea tehnicianului s-a dovedit foarte inspirată. În minutul 50, Croitoru a deschis scorul, trimiţînd balonul în poartă cu o lovitură de cap, după o centrare venită de la Neluţ Roşu. Solomou l-a întins serios pe Curileac în minutul 68 cu un şut în forţă trimis din afara careului.

Gălăţenii au reuşit să egaleze prin Hamroun, care a trimis în plasă un balon respins în faţă de portarul gazdelor, după un şut puternic al lui Cernat (69). Gazdele puteau prelua conducerea în minutul 72, dar lovitura de cap expediată de debutantul Jeremy Faug a lovit bara transversală.

Tudorie a şutat peste poartă în minutul 85, iar gălăţenii au terminat meciul în 10, după eliminarea lui Hamroun, care l-a lovit cu piciorul în cap pe Neluţ Roşu (88).

Gălăţenii au reuşit să plece cu un punct de la Botoşani, care nu-i ajută prea mult în încercarea de a rămîne în Liga 1, iar FC Botoşani rămîne fără nici o victorie în acest retur.
Echipele de start:

FC Botoşani: Curileac, Jeremy, Tincu, Ngadeu, Patache, Danci, Vaşvari, Roşu, Batin, Ngankam, Quenten
Rezerve: Tiut, Homei, Bordeianu, Codoban, Croitoru, Hadnagy, Svichi
Antrenor principal: Leo Grozavu
 
FC Oţelul Galaţi: Hotoboc, Solomou, Miron, Cucu, Murgoci, Tavares, Dică, Iorga, Cernat, Hamroun, Yulu.
Rezerve: Makabu, Leca, Popescu, Tudorie, Grădinaru, Milea, Popa
Antrenor principal: Florin Marin

Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti)
Asistenţi: Ciprian Danşa (Oradea), Gabriel Bârjac (Zalău)
Rezervă: Sorin Antonie (Bucureşti)
.................................................................................................................................................................................



















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

astăzi, 19:51

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

astăzi, 18:45

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

astăzi, 17:45

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...