FC Botosani are un antrenor-jucator!

FC Botosani are un antrenor-jucator!

 Stefan Apostol  

Dupa mai bine de o luna de cautari, conducerea clubului FC Botosani a rezolvat problema staff-ului tehnic.

Astfel, Cristian Popovici va fi consilier sportiv, in timp ce functia de antrenor principal va fi ocupata de Stefan Apostol, fostul jucator al formatiilor de liga I FCM Bacau, FC Vaslui si Rapid Bucuresti.

Acesta si-a reziliat in urma cu cateva zile contractul cu Aerostar Bacau, unde era antrenor secund si jucator, iar de astazi se alatura lotului echipei FC Botosani, aflat in cantonament la Campulung.

"Mi-am rezolvat problemele cu Aerostar Bacau si voi merge la Campulung, in pregatire cu echipa FC Botosani. Prea multe nu pot sa spun in momentul de fata. Am avut o discutie de principiu cu vicepresedintele clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, si urmeaza sa ne intalnim. Din cate am inteles, la FC Botosani sunt multi jucatori tineri, care promit si important este sa realizam obiectivul propus", a spus Stefan Apostol.

Apostol a precizat ca va fi si jucator activ, chiar daca are mai bine de 34 de ani.

Stefan Apostol s-a nascut la 17 octombrie 1974, la Bacau. A debutat in Liga I in martie 1993 la Selena Bacau, dupa care a evoluat timp de sase ani la mai multe formatii din esaloanele doi si trei.

In 1999 a revenit la Bacau, evoluand un sezon pentru FCM, iar apoi s-a transferat la Rapid Bucuresti.

Din 2001 si pana in 2005 a jucat din nou pentru FCM Bacau, evoluand in 103 partide, in care a marcat un gol.

In perioada 2006-2008 a evoluat cu FC Vaslui in prima liga, bifand 52 de partide, dupa care s-a reintors la Bacau, de aceasta data la divizionara C Aerostar.

Cititi mai multe despre noul staff tehnic al echipei FC Botosani pe www.sport.botosani.ro  

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuantumul indemnizației de șomaj, majorat la valoarea indicatorului social de referință

astăzi, 12:27
124

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede majorarea cuantumului indemnizaţiei de şomaj acordată persoanelor cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an, acesta urmând...

Rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM în luna august este de 2,46%

astăzi, 11:58
34

La sfârșitul lunii august, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani erau înregistrați 3.361 șomeri, din care 1.623 femei, rata ș...

(A) S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. – Abator Roma angajează fochist autorizat.

astăzi, 11:34
76

Salariul brut acordat este un salariu motivant, funcție de competențele și experiența profesională în domeniu.Se asigură transport din Mun. Botoșani și o masă la cantina societății....