FC Botosani are un antrenor-jucator!

FC Botosani are un antrenor-jucator!

 Stefan Apostol  

Dupa mai bine de o luna de cautari, conducerea clubului FC Botosani a rezolvat problema staff-ului tehnic.

Astfel, Cristian Popovici va fi consilier sportiv, in timp ce functia de antrenor principal va fi ocupata de Stefan Apostol, fostul jucator al formatiilor de liga I FCM Bacau, FC Vaslui si Rapid Bucuresti.

Acesta si-a reziliat in urma cu cateva zile contractul cu Aerostar Bacau, unde era antrenor secund si jucator, iar de astazi se alatura lotului echipei FC Botosani, aflat in cantonament la Campulung.

"Mi-am rezolvat problemele cu Aerostar Bacau si voi merge la Campulung, in pregatire cu echipa FC Botosani. Prea multe nu pot sa spun in momentul de fata. Am avut o discutie de principiu cu vicepresedintele clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, si urmeaza sa ne intalnim. Din cate am inteles, la FC Botosani sunt multi jucatori tineri, care promit si important este sa realizam obiectivul propus", a spus Stefan Apostol.

Apostol a precizat ca va fi si jucator activ, chiar daca are mai bine de 34 de ani.

Stefan Apostol s-a nascut la 17 octombrie 1974, la Bacau. A debutat in Liga I in martie 1993 la Selena Bacau, dupa care a evoluat timp de sase ani la mai multe formatii din esaloanele doi si trei.

In 1999 a revenit la Bacau, evoluand un sezon pentru FCM, iar apoi s-a transferat la Rapid Bucuresti.

Din 2001 si pana in 2005 a jucat din nou pentru FCM Bacau, evoluand in 103 partide, in care a marcat un gol.

In perioada 2006-2008 a evoluat cu FC Vaslui in prima liga, bifand 52 de partide, dupa care s-a reintors la Bacau, de aceasta data la divizionara C Aerostar.

Cititi mai multe despre noul staff tehnic al echipei FC Botosani pe www.sport.botosani.ro  

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
108

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
85

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
152

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...