FAZE TARI - Interdictii ciudate, dar respectate!

FAZE TARI - Interdictii ciudate, dar respectate!
Interzis: sărutatul în maşină, tocurile înalte pe şosea, nu te aşezi pe bancă dacă ai mai puţin de 70 de ani, nu usuci rufele la vedere şi nu mergi pe stradă în costum de baie!

Acestea sunt câteva dintre interdicţiile trăsnite impuse de primăriile unor oraşe din Italia, dar lista nu se opreşte aici.

Asadar, la Vicenza nu te poţi aşeza pe băncile publice dacă ai mai puţin de 70 de ani, iar la Sanremo se sancţionează statul pe bordură sau mersul pe străzi în costum de baie.

Tot la Sanremo poate primi amendă cine intră în vorbă cu o prostituată.

Copiii nu mai pot construi castele de nisip pe plajă la Eraclea, în apropiere de Veneţia, iar la Vorghera e interzis să intri în parc după ora 23.00.

Anumiţi primari au decis să reglementeze şi liniştea răposaţilor.

La Lugo di Romagna, o decizie a consiliului local stabileşte textul epitafului de pe piatra funerară, iar la Napoli a fost decis chiar şi numărul florilor care pot fi depuse pe un mormânt.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
267

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
422

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
156

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...