Fata primarului de Iasi, angajata a unei firme din Dorohoi!

Fata primarului de Iasi, angajata a unei firme din Dorohoi!

 ILINCA NICHITA  www.bzi.ro

"Este consilier juridic si este si fina mea. Nu-i nici o problema, sefu`! Este angajata, are contract de munca, imi face multe servicii. Mie imi face foarte mult bine. Lucrez din nou la un proiect european. Si baiatul ma ajuta, iar ea este o fata de nota zece. Stiu la ce va ganditi, dar eu nu am nici o legatura cu primarul Nichita. Pe Ilincuta am ajutat-o pentru ca este fina mea", a spus Relu Bof, directorul firmei Rebo Forest SRL, cu sediul in Dorohoi, judetul Botosani.

Cotidianul Buna Ziua Iasi scrie ca Ilinca Nichita este angajata la firma Rebo Forest SRL, cu sediul in Dorohoi, judetul Botosani. Legatura este mai stransa, pentru ca Bof este nasul de botez al fetei. Chiar si asa, afaceristul nu s-a laudat ca ar avea o relatie prea stransa cu Nichita, cumatrul. La firma omului de afaceri Relu Bof, ocupa functia de consilier juridic, dupa cum sustine acesta.

Omul de afaceri a precizat ca fata primarului se ocupa de realizarea proiectelor in vederea atragerii fondurilor europene. Pentru a crea un mediu adecvat de lucru, Bof i-a pus pe tava un Mercedes. Si asta in timp ce fiul sau, Tudor Bof, conduce un amarat de Matiz, care face cateva mii lei. Culmea este ca omul de afaceri s-a laudat ca firma merge foarte bine si ca isi permite sa achizitioneze un astfel de autoturism.

Insa, conform datelor publicate de Ministerul de Finante, firma Rebo - Forest SRL, cu obiect de activitate in silvicultura si exploatare forestiera, a inregistrat, in 2009, un profit amarat de 17.285 lei net.

"De ce va intereseaza? Nu trebuie sa dau explicatii. Nu sunt persoana publica. Fiul meu merge cu Matiz, pentru ca merge in padure. Doar nu era sa mearga cu Mercedes. Ilinca lucreaza la mine. Fata asta mi-a facut servicii bune. Alearga pentru toate hartiile. Este consilier juridic si este si fina mea. Nu-i nici o problema, sefu`. Este angajata, are contract de munca, imi face multe servicii. Mie imi face foarte mult bine. Lucrez din nou la un proiect european. Si baiatul ma ajuta, iar ea este o fata de nota zece. Stiu la ce va ganditi, dar eu nu am nici o legatura cu primarul Nichita. Pe Ilincuta am ajutat-o pentru ca este fina mea. Si nu ma iau dupa zvonuri. Nu este o fata care sa fie lasata balta", a declarat Relu Bof.

Buna Ziua Iasi mai scrie ca, in conditiile in care exista suspiciunea ca masina este platita de primarul Nichita si trecuta prin firma omului de afaceri Bof, se impune ridicarea unor semne de intrebare:

- O firma cu profitul in scadere, de numai cateva zeci mii lei, isi permite o masina de aproape 100 mii euro?
- O firma isi permite sa dea unui jurist debutant o masina de 100 mii euro?
- De ce omul de afaceri Relu Bof ii da pe mana finei, Ilinca Nichita, un Mercedes de 100 mii euro, iar fiul sau, Tudor Bof, conduce un Matiz de cateva mii lei?
- Nu cumva primarul Gheorghe Nichita scoate bani, pe care nu-i poate justifica, prin intermediul firmei cumatrului?
 

(Articol complet pe bzi.ro)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se caută medic pentru un compartiment important de la Spitalul „Mavromati”, concursul se susține la Iași!

astăzi, 12:52
23

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post vacant.Este vorba despre un post de medic specialist pe specialitatea hematologie, d...

Îndrăgit duhovnic din Athos, în mijlocul maicilor de la Vorona. ”Vedeți câți oameni a dat Botoșaniul?” (Foto)

astăzi, 12:17
153

Mănăstirea Vorona este o adevărată comoară a Ortodoxiei. Aici, în sobrietatea chiliilor monahale, râvna obștii de viețuitoare continuă cu sârguință lucrarea rodnică de zid...

Anunț important pentru pensionarii botoșăneni, când intră banii pe card?

astăzi, 11:36
152

Casa Județeană de Pensii (CJP) din Botoșani face un anunț important pentru botoșănenii care își încasează pensia pe card.Astăzi, 30 aprilie, au fost operate și validate trans...