Fata de 18 ani, ranita in accidentul de la Zaicesti, a murit! FOTO

Fata de 18 ani, ranita in accidentul de la Zaicesti, a murit! FOTO
Una dintre victimele accidentului produs marti dimineata, in padure la Zaicesti, a murit, ea fiind gasita de medicii de la Ambulanta in stop cardio-respirator.

"Victima in varsta de 18 ani era in stop cardio-respirator. S-au facut manevre de resuscitare timp de 45 de minute, din pacate fara succes. Cealalta victima, in varsta de 61 de ani, a fost transportata la spital, prezentand politraumatisme", a declarat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botosani.

Copilul in varsta de un an si doua luni nu prezenta probleme deosebite.





Acidentul s-a produs marti dimineata. Conducatoarea auto, Ana C., aflata la volanul unui autoturism Opel Astra, se indrepta catre Botosani. La un moment dat, in padure la Zaicesti, o masina a oprit pentru a lua patru persoane la ocazie. O alta masina, care era in spatele acesteia, a franat brusc, iar soferita, pentru a evita sa intre in masina din fata, a tras de volan dreapta si a iesit in decor, izbindu-se intr-un copac. Doua persoane, Alexandra A. de 18 ani, si Lucica N., de 61 de ani, dintre cele patru care erau la ocazie, au fost ranite.
 
In masina care s-a izbit in copac, alaturi de conducatoarea auto se mai aflau sotul ei si copilasul lor de un an si 2 luni, care din fericire nu au fost raniti, copilul fiind in scaunul special. Ulterior, copilul a fost dus la spital cu o masina, pentru investigatii.
 
Cele patru persoane care se aflau la ocazie fusesera la cules ciuperci in padure si intentionau sa se intoarca acasa, la Botosani.
 
Potrivit politistilor, din primele cercetari, conducatoarea auto nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de masina din fata ei si nu a adaptat viteza.





 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
634

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
144

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
137

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...