Fata care a căzut de la etajul II nu a depus plângere la Poliţie!

Fata care a căzut de la etajul II nu a depus plângere la Poliţie!
Poliţiştii i-au dat drumul tânărului de 30 de ani, suspectat că în noaptea de miercuri spre joi şi-ar fi aruncat prietena de la balcon.

El a fost audiat mai multe ore şi le-a povestit oamenilor legii că tânăra de 27 de ani a făcut o criză de nervi şi pentru a nu întreţine relaţii sexuale cu el a sărit în gol.

Bărbatul a mai spus că fata, cu care s-a întâlnit într-un bar, a acceptat de bunăvoie să meargă în apartamentul lui, ştiind de la început care sunt intenţile acestuia.
 
Tânăra care a căzut pe acoperişul unui balcon, în zona Piaţa Griviţa, nu a depus deocamdată plângere la poliţie.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de viol, dar dacă fata nu îl va reclama dosarul ar putea fi închis. Cei doi tineri se cunosc de mai mult timp, dar se pare că nu sunt iubiţi.

Tânără a rămas internată în Spitalul Judeţean, dar rănile suferite nu i-au pus viaţa în pericol.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
343

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
491

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
609

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...