Fasole batuta cu snitel din soia si sos de usturoi (de post)
Stiri Botosani Friday, 8 April 2011 ActualitateFulgii de fasole se oparesc cu 1 cana de apa fierbinte si se lasa deoparte pana se toaca si se rumeneste ceapa in ulei. Ceapa rumenita in ulei se amesteca apoi cu fulgii de fasole, se adauga 2 linguri de bulion, sare si piper dupa gust si se amesteca pana cand se incorporeaza tot uleiul.
Se zdrobeste usturoiul cu sare, apoi se adauga uleiul treptat pana cand capata consistenta maionezei, se stropeste cu cateva picaturi de zeama de lamaie si se adauga 2-3 lingurite de apa rece.
Snitelele bine scurse de apa in care au fiert, se presara cu sare, piper si condimente pentru friptura, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Cand sunt gata se scot si se lasa pe hartie pentru a se scurge uleiul in surplus.
Se servesc alaturi de fasolea batuta, cu sosul de usturoi si salata verde.
Ingrediente:
- 1 plic de fulgi de fasole
- 1 punga de snitele din soia (eu cumpar numai din magazinele Plafar)
- 1 ceapa
- 2 linguri de bulion
- 1 capatana de usturoi
- sare, piper, ulei, condimente pentru friptura.
Pofta buna!
crestinortodox.ro
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
O femeie a ajuns la spital în urma unui accident cu trei mașini pe DN 29 B!
O femeie a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, în această după-amiază, pe DN 29 B, în localitatea Saucenița. În eveniment au fost implicate trei autoturism...
Valeriu Iftime propune o strategie națională pentru fotbalul românesc: „Avem nevoie de atacanți! Căutați-i!"
Omul de afaceri consideră că problema fundamentală este lipsa atacanților de careu și susține că este nevoie de un plan național pentru a descoperi și forma vârfuri de atac. Finanța...
A cumpărat o mașină cu 3.000 de euro fără să știe că era căutată pentru confiscare, șofer oprit în Vama Racovăț!
În cursul zilei de joi, în jurul orei 04.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare tre...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 1.85 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici