Fasole batuta cu snitel din soia si sos de usturoi (de post)
Stiri Botosani Friday, 8 April 2011 Actualitate
Snitelele din soia se pun in apa fierbinte cu 1 lingura de concentrat de legume si se fierb in oala acoperita, la foc mic, timp de 30 de minute. Se scot si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Fulgii de fasole se oparesc cu 1 cana de apa fierbinte si se lasa deoparte pana se toaca si se rumeneste ceapa in ulei. Ceapa rumenita in ulei se amesteca apoi cu fulgii de fasole, se adauga 2 linguri de bulion, sare si piper dupa gust si se amesteca pana cand se incorporeaza tot uleiul.
Se zdrobeste usturoiul cu sare, apoi se adauga uleiul treptat pana cand capata consistenta maionezei, se stropeste cu cateva picaturi de zeama de lamaie si se adauga 2-3 lingurite de apa rece.
Snitelele bine scurse de apa in care au fiert, se presara cu sare, piper si condimente pentru friptura, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Cand sunt gata se scot si se lasa pe hartie pentru a se scurge uleiul in surplus.
Se servesc alaturi de fasolea batuta, cu sosul de usturoi si salata verde.
Ingrediente:
- 1 plic de fulgi de fasole
- 1 punga de snitele din soia (eu cumpar numai din magazinele Plafar)
- 1 ceapa
- 2 linguri de bulion
- 1 capatana de usturoi
- sare, piper, ulei, condimente pentru friptura.
Pofta buna!
crestinortodox.ro
Fulgii de fasole se oparesc cu 1 cana de apa fierbinte si se lasa deoparte pana se toaca si se rumeneste ceapa in ulei. Ceapa rumenita in ulei se amesteca apoi cu fulgii de fasole, se adauga 2 linguri de bulion, sare si piper dupa gust si se amesteca pana cand se incorporeaza tot uleiul.
Se zdrobeste usturoiul cu sare, apoi se adauga uleiul treptat pana cand capata consistenta maionezei, se stropeste cu cateva picaturi de zeama de lamaie si se adauga 2-3 lingurite de apa rece.
Snitelele bine scurse de apa in care au fiert, se presara cu sare, piper si condimente pentru friptura, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Cand sunt gata se scot si se lasa pe hartie pentru a se scurge uleiul in surplus.
Se servesc alaturi de fasolea batuta, cu sosul de usturoi si salata verde.
Ingrediente:
- 1 plic de fulgi de fasole
- 1 punga de snitele din soia (eu cumpar numai din magazinele Plafar)
- 1 ceapa
- 2 linguri de bulion
- 1 capatana de usturoi
- sare, piper, ulei, condimente pentru friptura.
Pofta buna!
crestinortodox.ro
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Botoșăneancă triplă campioană la haltere în cadrul Campionatului European de la Madrid! (Foto, Video)
astăzi, 13:43
Maia Andrei, legitimată la CS Botoșani și componentă a Centrului Național Olimpic de Pregătire a Junioarelor, este triplă campioană europeană de Juniori II U15 în proba categoriei 48 ki...
Se cere demisia lui Daniel David. Radu Gologan: ”Sunteți conștient de derapajele provocate de domnul ministru!”
astăzi, 13:28
Mai bine de 12.000 de profesori consideră că Daniel David ar trebui să plece din funcție. Au apelat inclusiv la Ilie Bolojan S-a cerut public demisia lui Daniel David. Nu este pentru prima dat�...
Președintele Nicușor Dan a promulgat primul pachet fiscal pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea!
astăzi, 13:12
Președintele Nicușor Dan a anunțat, vineri, că a promulgat primul pachet fiscal pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea, astfel că măsurile intră în vigoare. Președintele a mai pr...