Fara permis, cu 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat si cu portbagajul plin de... pavele!

Fara permis, cu 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat si cu portbagajul plin de... pavele!

   arhiva

La furat de pavele in toiul noptii! Botosaneanul prins de politisti va raspunde in fata legii nu doar pentru furt calificat, ci si pentru isprava de a se urca la volan beat si fara sa aiba permis de conducere!

În noaptea de 16/17.10.2011, în jurul orei 00.15, a fost depistat pe strada Grivița din municipiul Botoşani, un autoturism care staționa neregulamentar în dreptul trecerii pentru pietoni.

A fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana lui R.Florin-Laurentiu, de 33 de ani, din municipiul Botoșani. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au mai stabilit că R. Florin-Laurentiu nu poseda permis de conducere, iar la controlul portbagajului, în interior au fost găsite mai multe pavele, pe care bărbatul a declarat că le-a luat de pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani, unde erau depozitate pe domeniul public, urmând să fie folosite la reabilitarea infrastructurii.
         
R. Florin-Laurentiu este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi furt calificat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
572

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
70

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
78

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...