Fără permis, a furat un tractor şi a pornit la plimbare: Aventura s-a terminat într-un gard!

Fără permis, a furat un tractor şi a pornit la plimbare: Aventura s-a terminat într-un gard!
Dosar penal şi un gard distrus! Un botoşănean de 26 de ani a reuşit să comită, dintr-un foc, trei infracţiuni grave: a urcat la volan fără permis, a condus un tractor neînmatriculat pe care îl furase de la proprietar. 

În cursul zilei de luni, la ora 18.00, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata, din judeţul Suceava, a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Zvoriștea, conducătorul unui tractor a distrus un gard.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea tractorul pe drumul public de pe raza satului Buda, comuna suceveană Zvoriștea, un tânăr de 26 de ani, din județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un gard. 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul a condus vehiculul fără a avea acordul proprietarului acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și furt în scop de folosință, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
52

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
249

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...