Fără energie electrică de mai bine de 18 ore!
BOTOSANI

Fără energie electrică de mai bine de 18 ore!
Zeci de familii din orașul Flămânzi nu au energie electrică de mai bine de 18 ore, situația fiind sesizată de un cititor pe adresa redacției Stiri.Botoșani.ro.

Afectate sunt mai multe străzi din Flămânzi. Oamenii spun că au sunat la compania de electricitate pentru a sesiza că a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică dar până acum nimeni nu a venit să remedieze și nici nu li s-a spus când vor beneficia din nou de curent.

"De ieri seară (n.red. vineri seară), în jurul orei 18.00, nu este energie electrică în orașul Flămânzi pe câteva strazi cum ar fi str.1907, str. Dambului, str. Imasului.... Mereu când bate vantul se întrerupe curentul, am asteptat 32 minute sa intru în legătură telefonică cu cei de la E-on, mi s-a spus ca se va remedia dar nu și cand, sunt deja peste 18 ore de lipsă a energii electrice. E dezgustător", a scris cititorul Stiri.Botosani.ro.

Contactații de reporterii Stiri.Botosani.ro, reprezentanții E.on au precizat că din cauza condițiilor meteo s-a produs o avarie la rețeaua de joasă tensiune din Flămânzi care va fi remediată în cursul după-amiezii de sâmbătă. 

Probleme în alimentarea cu energie electrică au fost semnalate și în zona localității Copălău, avariile din ultimele ore din rețea producându-se din cauza vântului care, în unele zone din județul Botoșani, a bătut și cu 90 km pe oră. Reprezentanții E.on au transmis că se lucrează pe raza întregului județ pentru remedierea avariilor semnalate la dispecerat, făcându-se o prioritizare a acestora, în funcție de numărul de consumatori afectați.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1270

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
342

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
330

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...