Fara apa de 2 zile!

Fara apa de 2 zile!
Mai multe scari de bloc din municipiul Botosani nu aveau apa nici marti seara, la ora 23.00.

Alimentarea cu apa a fost sistata luni dimineata, la ora 7.30 , si desi trebuia reluata in noaptea de luni spre marti acest lucru nu s-a intamplat.

Daca in unele zone, alimentarea a fost reluata marti dupa-amiaza, cetatenii de pe strazile Stefan Luchian, cei de pe Calea Nationala, din zona Stadionului si de pe Octav Onicescu au stat zeci de ore fara apa la robinete.

Situatia i-a luat prin surprindere si pe reprezentantii Nova Apaserv care spun ca nu se asteptau ca noile conducte sa ridice astfel de probleme, iar apa sa nu ajunga in casele oamenilor.

“Noi am dat drumul la apa, este bagata in coductele noi, insa in loc sa ajunga la blocuri, apa se duce pe vechile conducte. Nu ne-am asteptat sa apara o astfel de problema. Problema este la niste inelari, inca nu le-am gasit, dar suntem in teren si facem tot posibilul pentru a le identifica si a rezolva situatia. Speram ca miercuri dimineata, la ora 07.00, toti cetatenii sa aiba apa", a declarat Stelian Dumitrescu, director de exploatare in cadrul Nova Apaserv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
322

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
458

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
588

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...