Fara ajutorul lui Tudor, Steaua a pierdut meciul cu Partizan si a ratat Play-Off-ul UCL

Steaua părăseşte UEFA Champions League, după ce a pierdut meciul de la Belgrad, scor 4-2. În tur, scorul a fost 1-1. Va juca în play-off-ul Europa League. Tragerea la sorţi va avea loc vineri.

Partizan începea meciul ca echipa calificată, după rezultatul din tur. Cu toate acestea, sîrbii au început tare şi au marcat prin Babovici. Acesta a profitat de o respingere greşită a lui Papp şi a marcat cu un şut din mijlocul careului. După ce au primit golul, steliştii au avut o reacţie de echipă mare şi au trecut la conducerea meciului.

În minutul 11, Muniru a marcat cu un şut de la 13 metri. Elevii lui Rădoi au continuat să domine şi au intrat în avantaj la pauză. În minutul 33 algerianul Hamroun a marcat cu un şut din mijlocul careului, după o acţiune superbă a lui Adi Popa.

REPRIZĂ NEAGRĂ

A doua parte a meciului a început dezastruos pentru elevii lui Rădoi. Papp greşeşte, iar Brasanac scapă spre poarta lui Cojocaru. Varela se sacrifică şi îl opreşte prin fault pe jucătorului lui Partizan. Arbitrul dictează penalty şi îl elimină pe căpitanul Stelei. Bojinov execută slab penalty-ul şi trimite mingea în bară, iar roş-albaştrii rămîn în avantaj.

Sîrbii au continuat să pună presiune şi au egalat în minutul 60 prin Jevtovici. Şutul de la 25 de metri al acestuia a fost deviat de Papp şi l-a păcălit pe Cojocaru. Profitînd de jucătorul în plus, Partizan a forţat şi a marcat golul de 3-2, care îi asigura calificarea. Zivkovici, cel mai bine cotat jucător al sîrbilor, a marcat în minutul 70, după ce a primit o pasă în careu şi a şutat la colţul lung.

Steaua a încercat să egaleze şi a atacat dar nu a mai putut pune probleme. În finalul meciului, Trujici, intrat de 30 de secunde, a marcat cu un şut din şase metri şi pus capăt speranţelor roş-albaştrilor.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Județean de Excelență Botoșani organizează testare pentru admiterea în anul școlar 2024-2025!

Thursday, 10 October 2024

Testarea elevilor va avea loc sâmbătă aceasta, pe data de 12 octombrie 2024, la ora 9:00. Elevii vor trebui să fie prezenți în sala de examen între orele 8:30 - 8:45. Centr...

AJPIS: Bani în avans pentru persoanele cu nevoi speciale din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Suma totală platită este  de 10.754.639  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Ansambluri folclorice din țară, Ucraina și Republica Moldova, pe scena unui festival dintr-o localitate din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Evenimentul, programat pentru 13 octombrie 2024, marchează o revenire mult așteptată, ediția anterioară având loc în 2009. Această reluare a festivalului aduce și o noutate: evenime...