Familie din Dorohoi rănită, după ce maşina în care se afla a fost spulberată de un TIR!

Familie din Dorohoi rănită, după ce maşina în care se afla a fost spulberată de un TIR!

   RTV.net

O familie din Dorohoi a fost la un pas de moarte după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un TIR pe centura oraşului Buzău.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat într-o grădină. Părinţii şi cei doi minori de 11 şi 17 ani au fost duşi de urgenţă la spital.

Potrivit primelor informaţii, şoferul tirului ar fi încercat o depăşire periculoasă şi astfel a ajuns pe contrasens, unde a lovit maşina.

Şoferul TIR-ului a fost pe punctul de a fi linşat de locuitorii din zonă care l-au acuzat că circula cu viteză. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs accidentul.

Sursa: RTV.net


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spitalul Municipal Dorohoi angajează medic specialist!

astăzi, 14:21

Spitalul Municipal Dorohoi organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist, perioadă nedeterminată, specialitatea Gastroenterologie. Depunerea dosarelor de participare l...

Culesul de flori te poate lăsa fără bani în portofel!

astăzi, 14:08

În ziua de sâmbătă, ora 18:30, o persoană de sex feminin, care se deplasa pe strada 1 Decembrie din Botoșani, a fost observată prin intermediul camerelor de supraveghere cum smulgea d...

Decizie a Tribunalului Botoșani în cazul doctoriței acuzată că a luat șpagă de la aproape 300 de bolnavi de cancer: De ce a fost pusă în libertate!

astăzi, 13:32

Dacă decizia va rămâne definitivă, doctorița va fi eliberată și va reveni în penitenciar după ce copilul ei va împlini vârsta de un an. Găsită vinovată pentru 280 ...