Facturile către Modern Calor, plătite de botoşănenii care au centrale termice: Primarul promite că iarna viitoare rezolvă problema!

Primarul Ovidiu Portariuc şi-a exprimat speranţa ca de iarna viitoare botoşănenii cu centrale termice să nu mai plătească facturi la Modern Calor pentru spaţiile comune.

Edilul a precizat că parlamentarii PSD au avansat cu demersurile în ceea ce priveşte amendarea ordinului care prevede plata acestor cheltuieli, propunerea fiind ca acestea să fie preluate de municipalitate.

"Atât domnul deputat Baltă cât şi doamna Federovici au ca prioritate acum acest subiect legat de amendarea acelui ordin. În cursul săptămânii viitoare deja va fi depusă documentaţia la comisiile juridice astfel încât să încercăm să facem modificarea. Cred că problema aceasta o rezolvăm", a declarat Ovidiu Portariuc.

Dacă va fi aprobat amendamentul parlamentarilor botoşăneni, aceste plăţi ar urma să fie suportate de municipalitate, efortul financiar la nivelul municipiului Botoşani fiind de aproximativ 400.000 de lei.

Plata facturilor pentru spaţiile comune este contestată de botoşănenii care au centrale, în condiţiile în care aceştia nu mai beneficiază de niciun serviciu din partea Modern Calor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...