Facebook Messenger şi Instagram au probleme tehnice. Anunțul companiei

Facebook Messenger şi Instagram au probleme tehnice. Anunțul companiei

Mai mulți utilizatori de Facebook Messenger și Instagram întâmpină probleme tehnice atunci când folosesc aceste platforme, precum și platforma dedicată companiilor, Workplace, a anunțat compania.

„Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al reţelei sociale, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Downdetector.com, un site specializat în monitorizarea defecţiunilor apărute pe serviciile online, arată că peste 1.800 de incidente au fost semnalate de utilizatori care raportau probleme tehnice atunci când accesau serviciul Messenger şi alte 350 de incidente similare au fost semnalate pentru platforma Instagram.

Miercuri, Comisia Federală pentru Comerţ (FTC) şi aproape toate statele americane au intentat procese companiei Facebook, considerând că reţeaua de socializare a utilizat o strategie de tip „cumpără sau îngroapă” pentru a achiziţiona companii rivale şi pentru a ţine la distanţă micii competitori.

FTC a anunţat într-un comunicat că va căuta să obţină o hotărâre în instanţă care „ar putea, printre altele, să impună vânzarea de active, inclusiv WhatsApp şi Instagram”.

sursa: Digi24

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
772

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...