FACEBOOK A PICAT. Vezi ţările în care s-au raportat probleme

FACEBOOK A PICAT. Vezi ţările în care s-au raportat probleme
FACEBOOK a picat duminică dimineaţă, în jurul orei 11.00. Problemele s-au semnalat atât în România, cât şi în alte ţări din întreaga lume.

Facebook are probleme serioase în România, dar şi în alte ţări. Principala problemă a utilizatorilor este aceea că newsfeed-ul nu se actualizează, ultimele postări afişate fiind din urmă cu câteva ore.

Utilizatori din întreaga lume s-au plâns de faptul că nu mai pot folosi Facebook. Probleme au fost raportate în Noua Zeelandă, Germania, Australia, Marea Britanie, India, Hawaii, Norvegia, Coreea, Filipine, Canada, Singapore, Statele Unite, Bulgaria sau Grecia, dar şi în multe alte ţări.

FACEBOOK nu a făcut niciun anunţ oficial privind natura problemelor. Vestea s-a raspandit rapid, pe reteaua rivala. Sute de useri s-au plans de problema folosind hashtag-ul #FaceBookDown.

Problema a fost sesizat si in zona de suport a retelei, acolo unde mai multi utilizatori au spus ca inca de ieri au inceput sa aiba probleme.

"Facebook nu funcţionează", "Facebook a picat", "Newsfeed-ul Facebook s-a blocat", "Ceva se întâmplă cu Facebook în aceste momente" - se numără printre mesajele pe care utilizatorii Facebook le postează pe Twitter duminică, pentru a nota defecţiunea reţelei de socializare,  relateaza romaniatv.net.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copiii unei grădinițe din Ștefănești au luat lecții de educație rutieră de la polițiști (Foto)

astăzi, 18:36
3

Polițiștii le-au prezentat copiilor regulile de circulație și importanța respectării acestora  pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite.Într-o modalitate...

Proiect de dotare cu laboratoare inteligente la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani

astăzi, 17:23
41

Proiectul care se va derula în perioada 25.01.2024-19.12.2024 are o valoare totală de 702.418,70 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadru...

(P) Cum alegi tricoul perfect

astăzi, 16:15
42

Chiar dacă vremea de afară momentan nu este extrem de călduroasă, primăvara s-a instalat deja și este timpul să vorbim despre ținutele de primăvară. Fie că alegi să porți un tricou Guess,...