Expozitie cu vanzare de bijuterii si minerale

Expozitie cu vanzare de bijuterii si minerale
Muzeul Judeţean Botoşani în colaborare cu Mineral Expo Baia Mare, organizează în perioada 21-23 septembrie 2012 expoziţia cu vânzare de bijuterii şi minerale.

Expoziţia de la Botoşani propune cea mai diversificată gamă de minerale, cristale şi bijuterii din pietre preţioase şi semipreţioase.

Publicul vizitator are posibilitatea de a alege din sute de minerale şi cristale autentice propuse de expozanţi (geologi şi meneralogi amatori), însoţite de informaţiile necesare, aduse din toate colţurile lumii.

Piese de colecţie din specii de minerale frecvente – cuarţ, ametist, jasp, calcit, agat, calcedonie, fluorină, pirită, jad, sau rare – rodocrozit, malachit, lapis lazuli, turmalină, opal etc. Bijuteriile sunt confecţionate exclusiv din pietre de podoabă, pietre preţioase – rubin, smarald sau safir.

Toate tipurile de bijuterii, de la simple pandative, inele sau brăţări monominerale până la cele mai elaborate şi elegante bijuterii din pietre de calitate, gamă sau combinaţii inedite – acvamarin, beril, turmalină, citrin, topaz, turcuaz, zoisit, tanzanit etc., pot fi admirate sau cumpărate în cadrul expoziţiei.

Expoziţia poate fi vizitată într orele 10.00 – 20.00, taxa de vizitare fiind de 2.00 lei/ persoană.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
139

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
894

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
425

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...