Expozitia de pictura "Copacul" la Galeriile Stefan Luchian

Expozitia de pictura "Copacul" la Galeriile Stefan Luchian
Muzeul Judeţean Botoşani prezintă, la Galeriile de Artă Ştefan Luchian Botoşani, în luna noiembrie 2012, expoziţia de pictură "Copacul", având ca autor pe Constantin Tofan din Iaşi.

Artistul, născut pe 14 aprilie 1952, în Gârceni (Vaslui), a absolvit Universitatea Al. I. Cuza Iaşi - Facultatea de Desen (clasa Adrian Podoleanu) şi Universitatea de Arte George Enescu- Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design, Iaşi, unde acum îşi desfăşoară activitatea de profesor.

Membru titular al Uniunii Artiştilor Plastici din România din anul 1990, începe să expună din anii `80, atât în ţară cât şi în străinătate, în cadrul unor expoziţii personale sau al unora de grup.

Lucrările sale de pictură şi grafică au intrat în colecţii particulare din Europa (Franţa, Germania, Grecia, Belgia, Spania, Italia, Scoţia), dar şi în ţări de pe alte continente: Israel, Siria, Canada, SUA, Mexic, Noua Zeelandă.

Distins cu numeroase premii, din anul 2002 devenit Cavaler al Ordinului naţional ,,Pentru Merit, Constantin Tofan este şi autorul/coautorul unor importante volume consacrate artei plastice.

Vernisajul va avea loc vineri, 2 noiembie 2012, ora 17.00

Program de vizitare: zilnic, 9.00 - 17.00

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
178

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
179

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
262

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...