Explicaţia dată de un român arestat în Roma: Are o "MAŞINĂ a TIMPULUI" ce îi dovedeşte nevinovăţia

Explicaţia dată de un român arestat în Roma: Are o "MAŞINĂ a TIMPULUI" ce îi dovedeşte nevinovăţia
Un imigrant român le-a oferit o explicaţie bizară carabinierilor italieni care l-au surprins în timp ce încerca să o agreseze sexual pe o conaţională, prezentându-le un aparat pe care l-a numit o "maşină a timpului" ce i-ar demonstra nevinovăţia, bărbatul fiind supus unei expertize psihiatrice.  

Vineri după-amiază, în Roma, o româncă în vârstă de 33 de ani a sunat la numărul de urgenţe afirmând că un conaţional pe care nu îl cunoaşte a interpelat-o şi încearcă să o agreseze sexual, potrivit Agerpres.  

Carabimierii au sosit în scurt timp şi au observat că un român începuse să o agreseze sexual pe femeia care solicitase ajutor, într-o staţie de autobuz din capitala Italiei. Românul, în vârstă de 39 de ani, a fost imobilizat şi reţinut pentru tentativă de agresiune sexuală.                       

Însă carabinierii au rămas uimiţi de explicaţia bizară a românului. În buzunarul acestuia a fost găsit un aparat din care ieşeau multe fire, iar suspectul a declarat: "Aceasta este o maşină a timpului. Voi da timpul înapoi şi vom vedea ce s-a întâmplat de fapt".  

Potrivit paginii online a agenţiei Adnkronos, românul a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorul a dispus ca bărbatul să fie supus unei expertize psihiatrice.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
552

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
61

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
69

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...