Evaziune fiscala cu aroma de rom!

Evaziune fiscala cu aroma de rom!

   arhiva

Transporta 300 litri de băuturi alcoolice amabalate în recipiente fără etichete şi banderole de marcaj, motiv pentru care a împiedicat efectuarea controlului autoturismului de către poliţişti!
 
În dimineaţa de 12.06.2010, în jurul orei 07.00, a fost depistat în trafic, la intrarea în comuna Dângeni, autoturismul marca Opel condus de C. Cătălin, de 32 ani, din comuna Truşeşti.

Întrucât, la solicitarea poliţiştilor aflaţi în exercitarea atribuţiunilor specifice de control şi supraveghere a traficului, conducătorul auto nu a permis efectuarea controlului autovehiculului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Săveni împreună cu un ofiţer din cadrul Serviciului Investigare Fraude, poliţiştii constatând că C. Cătălin transporta în portbagajul autoturismului 100 recipiente tip PET, a câte 3 litri fiecare, conţinând un lichid de culoare brun, informeaza IPJ Botosani.

Conducătorul auto a declarat că recipientele conţin băuturi alcoolice cu aromă de rom. Acestea nu aveau aplicate etichete care să ateste felul şi provenienţa mărfii, şi nici banderole de marcaj.

Faţă de C. Cătălin se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Cele 100 de PET-uri conţinând băuturi alcoolice au fost ridicate în vederea confiscării.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
14

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
75

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...