Eurovision 2012: Mandinga s-a calificat in finala

Eurovision 2012: Mandinga s-a calificat in finala
Trupa Mandinga s-a calificat in finala concursului Eurovision 2012 care are loc la Baku, in Azerbaidjan.

Spectacolul oferit de Mandinga a fost pe masura asteptarilor, dar Elena a avut o problema cu casca. Artistii romani au trecut cu profesionalism peste aceasta problema tehnica si au fost rasplatiti cu ropote de aplauze.

Cantecul "Zaleilah" interpretat de Mandinga a fost foarte bine cotat la casele de pariuri, fiind intre primele cinci favorite. Pe primul loc era Suedia, urmata de babutele care reprezinta Rusia si care au evoluat tot in aceasta seara, scrie ziare.com.

Melodia noastra a putut fi votata doar de catre romanii din strainatate. Din tara, nu au putut fi votate decat reprezentantele celorlalte state, de exemplu reprezentantii Republicii Moldova, care au evoluat tot in aceasta semifinala :)) . Startul votului s-a dat la finalul tuturor evolutiilor.

Finala concursului Eurovision va avea loc sambata, de la ora 22.00.

Televiziunea Romana, membra a EBU, este organizatoarea selectiei nationale si participa la acest concurs din 1993.

Cele mai bune performante au fost obtinute de cuplurile Luminita Anghel & Sistem - Kiev, 2005 si Paula Seling si Ovi - Oslo, 2010, locul trei.

Cel mai mare punctaj, 172 de puncte, a fost obtinut de Mihai Traistariu cu melodia Tornero, in 2006, la Atena, cand Romania s-a clasat pe locul patru.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
17

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
76

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
37

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...