Eugen Ţurcanu, supărat că un botoşănean care a comis o infracţiune a fost "pedepsit" cu munca de birou în Primărie!

Eugen Ţurcanu, supărat că un botoşănean care a comis o infracţiune a fost "pedepsit" cu munca de birou în Primărie!
Un botoşănean care a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a distrus un balcon, după ce a intrat cu maşina într-o clădire, a ajuns să lucreze într-un birou din cadrul Primăriei Botoşani, sarcina acestuia fiind de a numerota dosare.

Instanţa a decis în cazul acestuia sa îi schimbe pedeapsa cu ore de muncă în folosul comunităţii.
Viceprimarul Eugen Ţurcanu s-a arătat revoltat că o persoană care săvârşeşte o infracţiune ajunge să lucreze într-un birou, departe de ochii lumii.

"Mă aşteptam ca pe procedura care exista acum să îl văd la măturat frunze sau la strâns murdăria pe la câini. S-a găsit soluţia foarte convenabilă să numeroteze dosare, că ar avea studii superioare. După părerea mea poţi să fii şi doctor, şi campion mondial, dar atâta timp cât urci beat la volanul unei maşini şi am înţeles că şi fără permis, şi intri şi într-un balcon şi distrugi proprietatea cuiva nu cred că trebuie să ai vreo scuză. Bine că nu ţi-a dat condamnare instanţa, ci numai te-a pus să strângi frunze. Dar în acest caz s-a găsit o soluţie foarte convenabilă de a sta  şi numerota dosare. Mi se pare inacceptabil acest lucru. Bănuiesc că domnul primar a stabilit ca această persoană să numeroteze dosare", a declarat Eugen Ţurcanu.

Edilul a spus că, în perioada în care era director la Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement, era o procedură clară privind munca în folosul comunităţii, care acum însă nu se mai respectă.

"La momentul în care am plecat director de la DSPSA era o procedură internă foarte bine statutată. Orice persoană care primea comutarea amenzilor în muncă în folosul comunităţii ajungea la DSPSA la strâns gunoiae şi la întreţinut spaţii verzi. Brusc acum s-a schimbat regula. Vă daţi seama ce muncă grea  este asta", a afirmat viceprimarul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
112

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
36

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
1308

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...