Eugen Ţurcanu: "Domnul Andrei ori era beat ori sub influenţa unor substanţe psihotrope pe care le consumă foarte des"

Eugen Ţurcanu: "Domnul Andrei ori era beat ori sub influenţa unor substanţe psihotrope pe care le consumă foarte des"
  Consilierul local Eugen Ţurcanu neagă că l-ar fi ameninţat pe viceprimarul Cosmin Andrei şi spune că nici măcar nu a apucat să vorbească cu acesta pentru că edilul a părăsit foarte repede curtea Liceului Pedagogic după ce directoarea i-a informat că nu pot ţine respectiva întâlnire cu cetăţenii în incinta unităţii de învăţământ.

Eugen Ţurcanu spune că a mers la întâlnirea de la Pedagogic în calitate de consilier municipal pentru a vedea ce se întâmplă.

  “Am fost anunţaţi de către nişte cetăţeni din zona Liceului Pedagogic că au fost puşi flutraşi la scările de bloc cu o adunare cu domnul primar la Liceul Pedagogic, la sala de muzică. Normal, ca şi consilier local am mers şi eu să văd ce caută cu o adunare electorală într-o şcoală. Am stat în faţa liceului până la ora 17.00 şi am văzut că intrau nişte persoane acolo în curtea şcolii. La 17.00 şi ceva a apărut val vârtej domnul Andrei, ori era beat ori era sub influenţa unor substanţe din astea psihotrope pe care le consumă dumnealui foarte des şi au mers pe la intrarea profesorilor, nu pe unde intră oamenii normali, ci pe unde intră VIP-urile. Au fost daţi afară şi au intrat pe la elevi. Ne-am dus şi noi acolo să vedem ce se întâmplă. În acel moment, doamna director de la liceu ne-a poftit frumos afară că nu avem ce căuta în incinta şcolii cu o adunare politică dar i-am spus că am fost chemaţi de domnul primar şi, ca şi consilier, m-am dus să vorbesc cu cetăţenii", a explicat Eugen Ţurcanu.

Cât despre interlopii la care a făcut referire primarul Ovidiu Portariuc, Ţurcanu spune că în fotografia făcută de social-democraţi apar consilier locali.

“Interlopii care se văd în poză sunt domnul consilier Marius Buliga şi un grup de bătrânei care votează de zor cu PSD-ul şi pe care domnul Cosmin Andrei îi jigneşte pentru că el aşa respectă electoratul. Am vrut să mă apropii de dumnealui dar a fugit pe o altă alee şi eu unul nu am vorbit cu dânsul, nici nu am reuşit să mă apropii la zece metri de el, că era distanţa mare, s-a urcat în maşină şi a plecat. Şi noi am plecat cu bătrâneii care de mama focului îl afuriseau pe primar că nu a venit, că e mincinos", a mai spus consilierul local.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
87

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
213

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
154

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...