Eugen Ţurcanu, nemulţumit de Urban Serv. "Au mari probleme în ceea ce priveşte ordinea, curăţenia şi disciplina”

  Modul în care societatea Urban Serv gestionează parcarea subterană de la Piaţa Centrală îl nemulţumeşte pe consilierul local Eugen Ţurcanu, care a cerut conducerii Primăriei să ia măsuri în acest sens.

 "Am citit acum câteva zile că în parcarea subterană de la Piaţa Mare a luat foc o maşină şi nu s-a declanşat nicio alarmă antiincendiu, barierele sunt rupte, totul este dărâmat pe acolo şi lăsat de izbelişte. Fără să fiu maliţios, mă aşteptam la asta de la Urban Serv, să fie probleme acolo, şi o să se întâmple mai multe pentru că au mari probleme în ceea ce priveşte ordinea, curăţenia şi disciplina", a menţionat Eugen Ţurcanu.

Alesul municipal i-a cerut primarului Ovidiu Portariuc să îi atragă atenţia directorului Urban Serv să încerce să păstreze parcarea subterană funcţională, în bune condiţii, până când se vor putea concesiona locurile, peste cinci ani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...