Eugen Turcanu, din nou in fata Comisiei de Disciplina: "Cu cat sunt eu mai umilit, cu atat altii mai slabi ca mine nu o sa aiba curajul sa ridice capul!"

Eugen Turcanu, din nou in fata Comisiei de Disciplina: "Cu cat sunt eu mai umilit, cu atat altii mai slabi ca mine nu o sa aiba curajul sa ridice capul!"
Directorul D.S.P.S.A. Botosani, Eugen Turcanu, a ajuns din nou in fata Comisiei de Disciplina din cadrul Primariei.

Dupa ce a fost sanctionat de prima comisie cu diminuarea cu 5% a salariului pe o perioadă de două luni, Eugen Turcanu este cercetat disciplinar pentru a doua oara, de aceasta data pentru ca a adus prejudicii de imagine institutiei (n. red. Primariei) si sefilor ierarhici.

Saptamana trecuta, Eugen Turcanu a stat mai putin de jumatate de ora in fata comisiei, iar astazi a fost chemat din nou. Acesta a venit cu un teanc de dosare in care se regasesc articole din presa.



"Am adus toate articolele din presa din ultimii ani care au legatura cu mine si am zis ca poate le dau subiect celor din comisie sa fie mai indulgenti sau, din contra, sa ma incrimineze mai tare. La urma urmei, mesajul este unul simplu la tot ce se intampla aici. Se doreste punerea la punct a lui Eugen Turcanu, pentru ca PSD asta are nevoie, aici, pe plan local, sa fie o colonie PSD-ista ca in alte judete din Romania, unde au votat nu doar mortii ci si fantomele, in care trebuie sa-ti fie frica sa respiri, sa-ti fie frica sa gandesti, sa traiesti. Trebuie sa fiu un exemplu cum sunt pus la punct, pentru ca pe viitor sa nu se ridice nimeni din unitatile subordonate Consiliului Local. Cu cat sunt eu mai umilit, cu atat altii mai slabi ca mine nu o sa aiba curajul sa ridice capul. A fi PDL-ist nu e un fel de ciuma, ca sunt pe moarte sau terorist, sunt un om. Diferenta dintre mine si domnul Portariuc este ca el are centura galbena pe nu stiu ce stil de arte martiale, eu am centura neagra 3 DAN si sunt un luptator", a declarat Eugen Turcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
14

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
54

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
43

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...