Etapa I a Campionatului Național de Scrabble de la Cristești si-a desemnat câștigătorii

Etapa I a Campionatului Național de Scrabble de la Cristești si-a desemnat câștigătorii

Prima etapă a Campionatului Național de Scrabble, ce s-a desfășurat în premieră la Căminul Cultural din comună Cristești, și-a stabilit câștigătorii.

Astfel, după 3 zile de concurs, timp în care concurenții au avut de trecut prin mai multe probe, pe prima poziție în clasamentul general la categoria ”CADEȚI” s-a clasat Cristian Tihan, legitimat la clubul ARGUS, podiumul fiind completat de Darius Drobotă (ARGUS) și Arina Ghiță de la CSM BUCUREȘTI.

La categoria ”JUNIORI”, pe prima poziția s-a clasat Iustin Enea de la clubul Universitatea Cluj, în timp ce pe locul doi a terminat concursul Andrei Vereș de la CSM București. Podiumul a fost completat de Ștefan Vintilă de la ARGUS.

La categoria cea mai mică, ”PRICHINDEI”, primul loc a fost ocupă de Theodor Vicol de la clubul PREVENTIS , iar pe locul secund a încheiat Daniel Ichim de la Universitatea Cluj. Pe locul trei s-a aflat Rareș Ioan Agavriloaie, legitimat tot la U. CLUJ.

Concurenții au primit diplome de la înv. Vasile Mihalache, medalii de la primarul comunei Cristești, Lucian Borfotina, dar și cupe de la vicepreședintele Federației Române de Scrabble, Cătălin Caba.

„Felicit toți participanții acestei etape. Timp de 3 zile comună Cristești a fost capitală iubitorilor de scrabble. Sper că s-au simțit bine și vor mai reveni și anul următor”, a declarat Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești.

 

Spune-ne opinia ta