Etapa buna pentru FC Botosani! CSMS Iasi si Viitorul, invinse! CLASAMENT

Concordia Chiajna a castigat meciul cu FC Viitorul, scor 2-0, in prima partida de duminica in Liga 1, etapa cu numarul 32, stagiunea 2014/2015.

Golurile au fost marcate de Maftei in minutul 35 si de Boldrin in minutul 58. O mare si extrem de utila victorie pentru Concordia, care face 38 de puncte si este pe 11 in clasament, la 5 puncte distanta de primul loc care merge in Liga 2, ocupat de Rapid.

Rapid in aceasta seara cu CSU Craiova si luni U Cluj in fata Astrei sunt astfel obligate sa castige daca vor sa mai spere la ramanerea in prima liga. In cazul in care CSU Craiova pierde, FC Botosani are sanse chiar sa termine sezonul pe locul 5.

Sambata, cea de-a doua adversara a Botosaniului in lupta pentru Europa League, CSMS Iasi, a fost invins cu scorul de 3-0 de CFR Cluj. 

Pana acum, au mai avut loc jocurile:

Dinamo - Gaz Metan 1-1
FC Brasov - Steaua 2-3
ASA Targ Mures - Petrolul 1-0

CLASAMENT - AICI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 21:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...