EŞTI DE ACORD? Scrisoare din Londra către Carmen Iohannis: "Opriți-vă din shopping și vizitați orfelinatele din România!"

EŞTI DE ACORD? Scrisoare din Londra către Carmen Iohannis: "Opriți-vă din shopping și vizitați orfelinatele din România!"

 Carmen ?i Klaus Iohannis  cancan.ro

O româncă din Marea Britanie care spune că lucrează la NHS a publicat, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare către soția președintelui României. Ea îi cere lui Carmen Iohannis să înceteze cu vizitele în străinătate și să meargă prin orfelinatele din România, unde copiii sunt legați cu sfoară și ținuți nemâncați.

"Scrisoare către D-na Carmen Iohannis

Mult stimata D-na Iohannis

Ce ar fi stimată d-na să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei , unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare.

Să vă uitaţi puţin pe străzi, la copiii şi bătrânii României lăsaţi cu mâna întinsă la mila trecătorilor, prea săraci ca să mai poată da şi altora.

Mult stimată doamnă, nu aţi văzut şi dvs. că soţiile de preşedinţi din alte state se implică în acte de caritate, să aveţi o activitate aici concretă.

De când am auzit despre copiii legaţi cu sfoară, nu mai am linişte, mă simt vinovată pentru aceste lucruri.

Lucrez în NHS, Marea Britanie, tocmai cu persoane cu disabilities, şi dacă ridic vocea la cineva , ridic degetul că să fiu mai fermă în exprimare sau mă uit urât la un client, în Marea Britanie înseamnă abuz emoţional, iar pentru asta mă îmbogăţesc cu cazier, în vecii vecilor nu mai am dreptul de muncă în UK.

În România anilor 2015, copiii sunt legaţi cu sfoară, abuzaţi în orfelinate, poate aveţi dumneavoastră milă de ei".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
29

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
25

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
30

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...