Este primul roman care a facut schimbare de sex. In ce hal a ajuns!

Este primul roman care a facut schimbare de sex. In ce hal a ajuns!

 SORINA RATIU  iongirnod.blogspot.ro

Cu 19 ani in urma, Sorin Ratiu devenea, intr-un spital din Bucuresti, Sorina Ratiu, in urma primei operatii de schimbare de sex facuta in Romania.

Povestea Sorinei tinea capul de afis al tuturor ziarelor, iar fostul barbat, transformat in sala de operatii in femeie, a devenit peste noapte vedeta nationala. Astazi, Sorina care zambea odinioara in fata blitzurilor aparatelor de fotografiat, e aproape de nerecunoscut. Are fata schimonosita, s-a ingrasat si imparte o camera mare cu alti oameni ai strazii, in azilul de noapte de la Sibiu. Desi toata lumea se astepta ca dupa operatia de schimbare de sex sa o vada alaturi de un barbat, Sorina este singura. Isi asuma decizia operatiei si o regreta enorm, si spune ca in adancul sufletului tot barbat se simte.

"Eu nu simt nevoia de barbat si nici de femeie. Pe mine m-au facut femeie, m-au operat, dar nu simt eu nevoia de un barbat cum simte o femeie. Eu mi-am dorit, a fost decizia mea, inainte cand eram barbat ma gandeam ca si o femeie, ca si un barbat poate sa gandeasca ca si o femeie, imi placea mie sa ma machiez, sa ma rujez, sa ma imbrac in haine de femeie, dar simptome sa am nevoie de barbat nu am avut niciodata. Am incercat sa fac dragoste cu un barbat, il cunosteam, barbat serios, dar n-am avut atractie. In sufletul meu eu ma simt tot ca un barbat, ca eu asa m-am nascut, dar faptul ca m-au operat nu e vina lor, e vina mea, a fost decizia mea, eu m-am dus, am vorbit cu doctorul si doctorul a zis "Mai copile, de ce vei, ca nu se poate, ai sa fii nenorocit, n-ai sa fii nici femeie nici barbat", si am ajuns rau", spune cu amaraciune Sorina, potrivit adevarul.ro.

Sorina bate tara in lung si in lat, pentru a face rost de bani. Spera sa adune 10.000 de euro, suma care spune ca este suficienta pentru a merge in Austria unde sa fie operata spre a redeveni barbat. Deocamdata, Sorina sustine ca prioritara este operatia de refacere a buzei inferioare, din cauza careia nu mai poate inchide gura. A efectuat deja o prima interventie chirurgicala la Iasi, insa, neavand asigurare, medicii i-au cerut 1.200 lei pentru o alta operatie plastica. Sorina Florina Ratiu spune ca este dispusa sa faca orice pentru a obtine toti acesti bani, in conditiile in care are o pensie de handicap, gradul 2, de numai 240 lei.

"In urma cu mai multi ani, m-am dezbracat si am fost fotografiata goala in sediul redactiei unui ziar din Cluj. Asa am obtinut banii necesari pentru efectuarea, acolo, a doua interventii chirurgicale. Din pacate oamenii au stiut sa exploateze la maxim cazul pe care il reprezint, dupa care m-au abandonat. Oricand sunt dispusa sa fac acelasi lucru, insa se pare ca acum, nimeni, nu vrea sa-mi mai dea bani pentru asta", a povestit ea, potrivit iongirnod.blogspot.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
7

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
110

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
37

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...