Este prima persoană care primește o astfel de amendă de circulație!

Este prima persoană care primește o astfel de amendă de circulație!
O şoferiţă, care iniţial fusese oprită de poliţişti pentru că depăşise viteza legală, a fost amendată pentru că a purtat o pereche de ochelari Google în timp ce se afla la volan.

Cecilia Abadie, din SUA, a devenit astfel prima persoană din lume care a fost penalizată pentru o asemenea faptă, relatează CBC News, citat de Gandul.

"Poliţistul mi-a spus că ochelatii îmi obstrucţiona vederea, mai ales că el nu putea nici măcar să-mi vadă complet ochiul drept", a povestit americanca. În plus, femeia a postat pe contul său Google+ şi o fotografie cu procesul verbal, cerând ajutorul şi sfaturile celorlalţi utilizatori.
 

"Este ilegal să porţi ochelarii Google în timp ce conduci sau poliţistul s-a înşelat?", a întrebat Cecilia. "Orice sfat oferit din punct de vedere legal este binevenit! Mie mi s-a întâmplat asta în California. Ştiţi pe cineva care a păţit ceva similar oriunde în SUA?", a adăugat ea.

În mai puţin de 24 de ore, peste 400 de comentarii au fost postate ca răspuns, nu puţini fiind cei care au încurajat-o pe Cecilia să deschidă un proces.

"Te rog, te rog, du cazul tău în instanţă. Avem nevoie de o reglementare în cazul acesta. Sunt sigur că putem contribui cu câţiva bani pentru a-ţi putea plăti un avocat", a scris un tilizator al reţelei de socializare.

 Au fost însă şi persoane care au criticat ideea şoferiţei: "Hai să fim serioşi, cum se presupune că te poţi concentra la condus dacă ai chestia aceea pe faţă? Privirea ar trebui să fie concentrată în permanenţă la drum!", a comentat cineva.

"Oamenii sunt deja destul de distraşi să scrie SMS-uri în timp ce conduc. (...) Şi mie îmi place tehnologia, dar există un timp şi un loc potrivit pentru tot", a conchis o altă persoană.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
295

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
439

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
570

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...