EMOTIONANT! Un botosanean a plans pe scena de la "Romanii au talent", dupa ce a primit trei de "DA" - VIDEO

EMOTIONANT! Un botosanean a plans pe scena de la "Romanii au talent", dupa ce a primit trei de "DA" - VIDEO

   captura Pro TV

Ovidiu Pascal, un tânăr toboşar din orasul Saveni, judetul Botosani, a lăcrimat atunci când membrii juriului de la "Romanii au talent", format din Mihai Petre, Andrei si Andi Moisescu, i-au dat trei de "DA".

Tanarul botosanean este student in Iasi si si-a incercat norocul la emisiunea-concurs de la Pro TV. Plin de energie si stapan pe el, Ovidiu Pascal a fost aplaudat si de spectatorii din sala.

Ovidiu si-a mai incercat norocul la aceasta emisiune, dar de aceasta data a reusit sa se califice in etapa urmatoare.

"Tin minte ca el a fost bun si data trecuta. Ovidiu, ce pot sa-ti spun, ce-mi place cel mai mult la tine este ca esti expresiv si reusesti sa comunici bine cu publicul", i-a spus Mihai Petre.

"Esti pe drumul cel bun. Bravo! Tot inainte.", a fost si reactia lui Andi Moisescu.

Ovidiu a fost incurajat din spatele scenei de tatal sau, iar cand a terminat de cantat si-a luat in brate parintele, pentru ca nu-si mai putea stapani emotiile.

"Sunt foarte fericit. Nu mai asteptam la o reactie asa din partea juriului si a publicului. Sunt coplesit de emotie, nu mai am glas. Muncesc de mic si-mi doresc sa ajung cat mai sus, sa ma vada lumea", a spus Ovidiu Pascal la final.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
159

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
148

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
33

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...