Emoţii pentru tinerii absolveţi ai Grupului Şcolar "Alexandru Vlahuţa" Şendriceni

Emoţii pentru tinerii absolveţi ai Grupului Şcolar "Alexandru Vlahuţa" Şendriceni
Emotii si cuvinte care vor ramane pururi in suflet! 24 de elevi ai clasei a XII-a B, profil Servicii, specializarea Tehnician în activitaţi economice, de la Grupul Şcolar "Alexandru Vlahuţa" Şendriceni au îmbrăcat robele de absolvenţi de liceu si au participat la Cursul Festiv de Absolvire organizat in ziua de vineri, 11 iunie 2010.

Evenimentul a fost o premieră la Grupul Şcolar "Alexandru Vlahuta", fiind încărcat de emoţii atât pentru elevi şi părinţii lor, cât şi pentru dascălii care i-au pregătit pe absolvenţi pe  perioada studiilor liceale.

În limita amintirilor, elevii au rememorat frumuseţea inegalabilă a anilor de liceu care rămân unici în sufletul fiecăruia dintre ei, afirmând că "o părticică din sufletul lor se va întoarce, peste ani, întotdeauna la şcoala în care s-au împlinit".



Nostalgie, îmbrăţisări, urări, vise mai mult sau mai putin exprimate, speranţe. Acestea au fost doar câteva din sentimentele celor prezeţi.



Înfioraţi de emoţia momentului, tinerii absolvenţi le-au mulţumit profesorilor pentru ceea ce au devenit ei astăzi: "...pentru că le-au călăuzit ideile si visele atunci când începeau sa-şi construiască propriul drum, pentru că le-au transmis din cultura si rafinamentul lor si pentru că în cei patru ani minunaţi de liceu le-au dăruit fiecăruia dintre ei câte o frântură din sufletul dumnealor…"



Declaraţia oficială de absolvire a promoţiei 2010 a fost rostită  de diriginta clasei a XII-a B, prof. Macovei Adriana Loredana. "Am încercat si cu siguraţă am reuşit să facem această "călătorie" de patru ani împreună să fie cât mai plăcută, interesantă si benefică, astfel încât să trezească, peste ani, în mintea si sufletul elevilor mei amintiri plăcute. Au visat patru ani la ziua absolvirii si astăzi li s-a împlinit visul. Le doresc mult succes, să aibă încredere în ei şi să fie convinşi că ceea ce au realizat până in acest moment înseamnă enorm de mult şi trebuie să le dea încredere deplină în puterile lor. Îndrăznesc să-l rog pe Dumnezeu să le poarte de grijă, să îi iubească si să îi ferească de tot ceea ce nu le este de folos", a spus, in cadrul ceremoniei, prof. Adriana Loredana Macovei.

 
 

Daca ai trecut prin emotiile absolvirii si vrei sa impartasesti cu noi gandurile si impresiile tale, asteptam sa ne transmiti imagini si pareri pe adresa
stiri@botosani.ro
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
14

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
27

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
63

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...