Emotii pentru elevi: Astazi se afiseaza rezultatele la Evaluarea nationala!

Emotii pentru elevi: Astazi se afiseaza rezultatele la Evaluarea nationala!
 Elevii de clasa a VIII-a vor afla astazi, pana la ora 14.00, ce note au obtinut la cele doua probe ale evaluarii nationale, respectiv Limba si literatura romana si Matematica. Rezultatele se vor afisa la unitatile de invatamant.

Cei nemultumiti de notele primite pot depune contestatii, tot astazi, intre orele 14.00 si 18.00. In perioada 25-26 iunie va avea loc rezolvarea contestatiilor, iar pe 27 iunie vor fi afisate rezultatele finale dupa contestatii.

Media de admitere la liceu va reprezenta 50% din media generala la evaluarea nationala si 50% din media generala de absolvire a ciclului gimnazial.
 
In perioada 29 iunie-5 iulie elevii vor trebui sa copleteze optiunile in fisele de inscriere, pe 13 iulie are loc afisarea listelor de admitere la liceu, iar in perioada 15-25 iulie se vor depune dosarele de inscriere la liceu.

La Botosani, proba la Limba si literatura romana a fost sustinuta de 5.428 de elevi, in timp ce la matematica au dat examen 5.466 de elevi.

Corectarea tezelor s-a facut in cele patru centre de la Scolile 7,17, 14 si 12.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
427

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
155

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
442

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...