Emisiunile Realitatea TV si Antena 3 transmise de la Parlament, platite din banii nostri

Emisiunile Realitatea TV si Antena 3 transmise de la Parlament, platite din banii nostri

 curentul.ro  

"Dăm legătura în studioul nostru de la Parlament!". Nu-i aşa că aţi auzit de sute de ori această formulare la Realitatea TV şi Antena 3? Probabil nu aţi ştiut că pentru fiecare transmisiune sau dezbatere din studiourile de la Parlament aţi scos bani din buzunar, contribuind astfel substanţial la bugetul celor două televiziuni private.

Iar dacă dezbaterile pe care le-aţi urmărit v-au mai şi enervat prin lipsa oricăror norme de deontologie, aflaţi că aţi contribuit financiar la manipulările prezentate ca emisiuni de informare şi dezbateri.

Cum a fost posibil acest lucru, fără acordul dumneavoastră? Cåt se poate de simplu.

Nici Realitatea TV şi nici Antena 3, două televiziuni private comerciale, nu scot niciun leuţ din buzunarele mogulilor Vîntu şi Voiculescu pentru transmisiunile şi emisiunile făcute din Parlament. Locaţiile studiourilor din Parlament, curentul electric necesar acestor transmisii, precum şi celelalte utilităţi sunt puse gratuit la dispoziţia celor două televiziuni, prin bunăvoinţa aleşilor noştri. Ca să nu mai punem la socoteală actorii politici din dezbaterile organizate de cele două televiziuni, recrutaţi direct din sala de plen sau din comisii, unde se presupune că ar trebui să muncească în beneficiul romånilor care i-au trimis în Parlament şi care le plătesc lunar salariile, maşinile, benzina şi secretara.

Astfel, graţie mărinimiei parlamentarilor noştri, mărinimie pe banii noştri să nu uităm, cele două televiziuni moguliene, Realitatea TV şi Antena 3, scutesc o bună parte din cheltuieli, transmiţånd aproape zilnic de la Parlament pentru că acolo totul e gratis pentru ei.


Nu contează dacă se petrec sau nu evenimente importante pentru naţiune, nu contează nici durata emisiunilor, reporterii şi realizatorii agitaţi ai celor două televiziuni pot fi văzuţi aproape zilnic în emisiunile realizate în Palatul Parlamentului, profitând astfel din plin de oferta specială a politicienilor dornici şi ei să-i vadă cât mai des familia la televizor.

Secretarul general al Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu, ne-a declarat că studiourile celor două televiziuni au fost instalate la Palatul Parlamentului în baza unei solicitări aprobate anul trecut de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. Gheorghe Barbu ne-a confirmat că nu există niciun contract încheiat între Cameră şi posturile Realitatea TV şi Antena 3 pentru plata energiei electrice consumate de către ministudiourile din Palatul Parlamentului“.
 
 
Material complet pe curentul.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfânta Muceniţă Glicheria; Sfântul Serghie Mărturisitorul

astăzi, 06:57
11

Sfânta Muceniţă Glicheria a trăit în vremea în care Imperiul Roman era condus de împăratul Antonin Piul (138-161), guvernator al Greciei fiind Savin. Ea făcea parte din r&...

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
2188

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
159

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...